Sigtuna Stadsängar trygghetsboende

title
title

Trygghet och gemenskap

Nu kan du som är 65 år eller äldre flytta in i en ny och modern lägenhet i moderna området Sigtuna Stadsängar.

Trygghetsboende är för dig som söker lite extra social närvaro, service och trygghet i ditt boende. I Sigtuna Stadsängars trygghetsboende kan du välja mellan storlekarna 1-3 rum och kök, alla med väl tilltagna utrymmen och gott om ljusinsläpp. Flera av lägenheterna har balkong eller uteplats. Samtliga lägenheter har hög standard och moderna vitvaror.

Moderna och välutrustade lägenheter
Varje lägenhet är modernt utrustad med vitvaror och inredning av hög kvalitet. Köken är fullt utrustade, inklusive mikrovågsugn och diskmaskin. Badrummen är helkaklade och förberedda för installation av tvättmaskin. Bostäderna är tröskellösa, har parkettgolv och klinkergolv vid ytterdörren och förråd finns i lägenheten.

Ansök om din bostad idag

Läs mer om trygghetsboende och lägenheterna på Seniorval.se

Ansök om boende via Sigtuna Bostadsförmedling

Du kan även höra av dig till esteabostad@newsec.se vid frågor eller önskemål om lägenheter så blir du kontaktad.

Sigtuna Stadsängar - en ny hållbar stadsdel växer fram

Sigtuna Stadsängar är en helt ny stadsdel som växer fram i Sigtuna stad med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel.

Sigtuna Stadsängar ligger ungefär 20 minuters promenad norr om gamla Sigtuna stadskärna och präglas av små, trevliga kvarter med varierande byggnadshöjder. Härifrån tar det mindre än:

  • 1 timme till Stockholm C med bil
  • 30 minuter till Uppsala C
  • 10 minuter med bil till Arlanda.

Stadsdelen erbjuder ett behagligt promenadavstånd till Mälaren och vackra skogsområden precis runt knuten. Sigtuna Stadsängar är en levande, trygg, praktisk och intressant plats att leva på.

Det finns ett trygghetsboende och ett äldreboende i samma kvarter som har utformats i enlighet med den tydliga visionen för området där småskalighet, trygghet och varierad bebyggelse är ledord.

I närområdet
Några hundra meter från trygghetsboendet finns restauranger, café, apotek, frisör, livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkarklinik, träningsanläggning, padelhall, förskola och skola.