Karriär

title
title

Att jobba på Estea

Vi växer genom våra medarbetare.

Estea är ett litet företag med ett stort avtryck på marknaden. Hos oss blir du del av ett sammansvetsat team med samma mål, men med olika bakgrund och ansvarsområden. Det betyder att det finns goda möjligheter att göra skillnad.

Vi har som företag funnits i över två decennier och har kontinuerligt levererat goda resultat till våra investerare. Strategier har ändrats med de ständigt föränderliga marknaderna, men våra kärnvärden består. Ansvar, långsiktighet, entreprenörskap och värdeskapande är ledord som genomsyrar vårt agerande vid investeringsbeslut och i relationen med våra investerare och intressenter.

Som anställd förväntas du ta stort eget ansvar och leverera på högt ställda mål. I gengäld får du en stadig plattform att utvecklas ifrån och ett stöd från drivna och kunniga kollegor.

Följ oss på LinkedIn

Håll dig uppdaterad kring vad som händer på Estea.

Möt Madeleine

Madeleine Jakobik, Asset & Sustainability Manager

Vad är din roll på Estea?

Jag är Asset Manager, vilket innebär att jag arbetar med att förvalta och utveckla fastigheterna i våra fonder. Det kan till exempel innebära att koordinera uthyrningsprojekt, identifiera behov och att utveckla våra fastigheter inom hållbarhet.

Vad är din bakgrund?

Närmast kommer jag från KTH, där jag tog en masterexamen i fastighetsekonomi. Under studietiden jobbade jag främst med transaktioner på ICA Fastigheter, men jag har även spenderat en sommar på ett nyproduktionsprojekt och har drivit en podcast om hållbarhet.

Hur skulle du beskriva Estea som arbetsplats?

Jag tycker att det är ett otroligt härligt bolag där kollegorna är professionella, engagerade men samtidigt har väldigt kul. Estea tilltalade mig för att det är en arbetsplats där man får ta mycket ansvar och på så sätt utvecklas.

Bli en del av vårt team

Ansök till våra utannonserade tjänster eller kontakta oss spontant.

Estea arbetar vanligtvis med rekryteringsföretag när det är aktuellt att utveckla vårt team. Men det går också bra att kontakta oss med en spontan ansökan.

Du kan hålla utkik på vår hemsida, prenumerera på information från oss och följa oss på LinkedIn för bästa chans att se när vi söker nya medarbetare.