Karriär

title
title
01
02

Att jobba på Estea

Vi växer genom våra medarbetare.

Estea är ett litet företag med ett stort avtryck på marknaden. Hos oss blir du del av ett sammansvetsat team med samma mål, men med olika bakgrund och ansvarsområden. Det betyder att det finns goda möjligheter att göra skillnad.

Vi har som företag funnits i över två decennier och har kontinuerligt levererat goda resultat till våra investerare. Strategier har ändrats med de ständigt föränderliga marknaderna, men våra kärnvärden består. Ansvar, långsiktighet, entreprenörskap och värdeskapande är ledord som genomsyrar vårt agerande vid investeringsbeslut och i relationen med våra investerare och intressenter.

Som anställd förväntas du ta stort eget ansvar och leverera på högt ställda mål. I gengäld får du en stadig plattform att utvecklas ifrån och ett stöd från drivna och kunniga kollegor.

Möt Johanna

Johanna Sterner,
Head of Financing på Estea

Vad är din roll på Estea?

Jag är finansieringsansvarig för våra fonder. Det innebär att jag hela tiden säkerställer att vi har, och har tillgång till, den bästa finansieringen.

Vad är din bakgrund?

Närmast kommer jag från Swedbank där jag jobbade i ungefär 10 år med bland annat fastighetsfinansiering. Dessförinnan jobbade jag på PWC Corporate Finance Real Estate och Hypo Real Estate Bank International i London och i München. I grunden har jag en magisterexamen i finansiering samt en kandidatexamen i nationalekonomi, båda från Stockholms Universitet.

Hur skulle du beskriva Estea som arbetsplats?

Väldigt utvecklande! Det är roligt att det alltid är hög fart. Vi har ett högt tempo på förvärven. Eftersom vi är ett relativt litet bolag i kraftig expansionsfas så får man tidigt ett stort ansvar och varje dag bjuder alltid på något nytt. Jag känner att jag verkligen har breddat mitt nätverk sedan jag började här, både inom fastighetssektorn och finansbranschen. Något som jag tycker är extra intressant just nu är att fokus alltmer går åt hållbar finansiering. Det känns som att man är mitt händelsernas centrum när det kommer till den stora transformationen mot hållbarhet i fastighetssektorn och det är kul att vara en del av denna.

Bli en del av vårt team

Ansök till våra utannonserade tjänster eller kontakta oss spontant.

Estea arbetar vanligtvis med rekryteringsföretag när det är aktuellt att utveckla vårt team. Men det går också bra att kontakta oss med en spontan ansökan.

Du kan hålla utkik på vår hemsida, prenumerera på information från oss och följa oss på LinkedIn för bästa chans att se när vi söker nya medarbetare.